Praktijk Godelinde
Natuurlijk van top tot teen
Therapeutische massage
Met de term therapeutische massage bedoelen wij massage die klachtgericht wordt ingezet. Denk hier bijvoorbeeld aan frozen shoulder, tennisarm, spanningshoofdpijn en lage rugklachten.

Hier gaat u samen met ons een traject in om de klacht te verlichten. Er zal een uitgebreide anamnese worden afgenomen. Het traject bestaat uit meerdere massagebehandelingen en eventueel thuisadvies. Dit zal volledig op u worden aangepast. Ook zal er gekeken worden waar het probleem is door ontstaan en wat hier eventueel aan veranderd kan worden.

Praktijk Godelinde is aangesloten bij de VBAG, RBCZ en TCZ. De therapeutische massages worden (gedeeltelijk) vergoed. Check hiervoor uw eigen verzekeringspolis hoe u verzekerd bent. Dit verschilt per zorgverzekering en polis. U betaalt de rekening in de praktijk en dient daarna zelf de nota in bij de verzekering.

Als u de eerste keer bij ons komt dan duurt de behandeling altijd 60 min. Zo kunnen we het probleem in kaart brengen en hierna het vervolgtraject bepalen.

Tarieven therapeutische massages

Massage Tarief
60 min 50 euro
45 min 37,50 euro
30 min 25 euro


Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor therapeutische massages.
HomeOverMassageTherapeutische massageMedical Taping(Medisch) PedicureThalac kuurbehandelingenPrijslijst Praktijk Godelinde PuthContacteer ons