Praktijk Godelinde
Natuurlijk van top tot teen
Over

Praktijk Godelinde bestaat officieel sinds 1 oktober 2012. De praktijk ligt op de doorgaande weg (de Kerkweg) in Puth. Het woonhuis bevindt zich midden in de natuur.

De Praktijk is gelegen op de eerste verdieping. De praktijk is volledig vernieuwd en straalt een oase van rust uit. Praktijk Godelinde tracht u met een goed gevoel en volledig tot rust gekomen weer naar huis te laten gaan.

De praktijk biedt verschillende behandelingen aan, waarover u op deze site meer kunt lezen. 

Wie is Godelinde?  Ik ben Godelinde Kleijkers, 31 jaar en woonachtig in het mooie dorpje Puth.

In augustus 2011 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht als bewegingswetenschapper. Gedurende mijn studie kwam ik er al snel achter dat ik graag iets voor mensen wil betekenen, in de zin dat ze zich beter voelen, minder pijn hebben en hierdoor beter gaan bewegen. Dit kan op 2 manieren bereikt worden, of door het onderzoeken ernaar of door bepaalde behandelingen zelf uit te voeren. Na een half jaar gewerkt te hebben als onderzoeker in een revalidatiecentrum, kwam ik erachter dat ik meer wilde dan alleen onderzoek doen. Zo werd het idee van Praktijk Godelinde geboren. Dit resulteerde erin dat ik nieuwe opleidingen ben gaan volgen, namelijk deze van massagetherapeute, gewichtsconsulente en (medisch) pedicure. De opleiding van medisch pedicure, massagetherapeut en gewichtsconsulente heb ik succesvol afgerond! Alle opgedane kennis zet ik graag in binnen mijn praktijk. 


  


HomeOverMassageTherapeutische massageMedical Taping(Medisch) PedicureThalac kuurbehandelingenPrijslijst Praktijk Godelinde PuthContacteer ons