Praktijk Godelinde
Natuurlijk van top tot teen
Prijslijst thalac behandelingen
Thalac kuurbehandelingen
Thalac heeft na jaren van onderzoek hun eigen methode ontwikkeld om de huidconditie te verbeteren. Thalac gebruikt elementen uit de zee om hun doel te bereiken. Door middel van massage en pakkingen kunnen, bijvoorbeeld sinaasappelhuid, verbeteren.

Wat is sinaasappelhuid (cellulite)?

Het vetweefsel in ons lichaam heeft een beschermende functie, maar is ook een opslagplaats van veel (ook niet afbreekbare) afvalstoffen. Deze dikke laag met een slechte stofwisseling heeft een zeer trage bloedcirculatie en voelt daarom ook koud aan. Vochtophopingen komen hier regelmatig voor.

Wat doet Thalac kuurbehandeling?

Door middel van een stevige massage wordt de bloedcirculatie verhoogd waardoor er een betere stofwisseling kan plaats vinden. Hierdoor kunnen de afvalstoffen mee afgevoerd worden. Daarnaast verwijdert de massage ook het teveel aan vocht uit de weefsels. Na de massage wordt er een pakking aangebracht. Afhankelijk van de plaats van de behandeling wordt de pakking aangepast. Deze pakking zorgt er ook voor dat afvalstoffen worden afgevoerd doordat de bloedcirculatie toeneemt.

Wat is het resultaat?

Door de behandelingen zult u omtrek verliezen. Doordat het weefsel weer goed doorbloedt wordt, wordt de huid strakker en steviger. Door de behandeling regelmatig uit te voeren, zal de conditie van de huid verbeteren. Doordat u letterlijk beter in u vel komt te zitten, zal dit ook een effect hebben op uw zelfvertrouwen!!

Wat moet u zelf thuis doen?

Als u de behandelingen in kuurvorm neemt krijgt u producten mee naar huis. Deze producten zijn gebaseerd op algen. Dagelijks dient u het behandelende gebied in te smeren.


Welke behandelingen biedt Praktijk Godelinde aan?
  • Behandeling voor platte buik (Ventre plat minceur fermeté)
          Hier ligt de nadruk op de buik. Deze behandeling is ideaal na zwangerschap, begin van de zomer, bij straie, tijdens het afvallen als het om een
          paar kilo's gaat,......
  • Afslankende behandeling voor taille, billen en heupen (Soin minceur Taille et Hanches)
         Hier wordt de nadruk gelegd op de taille, billen en bovenbenen. Deze behandeling is ideaal voor de sinaasappelhuid te verminderen.
  • Behandeling van andere lichaamsdelen
          Dit gebeurt in overleg om te kijken wat er noodzakelijk is.

HomeOverMassageTherapeutische massageMedical Taping(Medisch) PedicureThalac kuurbehandelingenPrijslijst Praktijk Godelinde PuthContacteer ons